Unelmien liikuntapäivä tulee taas 10.5.2017!

10.5. vietetään 100-vuotiaan Suomen yhteistä liikuntapäivää. Unelmien liikuntapäivä on kaikenlaisen liikkumisen pop up -päivä, johon kuka tahansa voi osallistua! Suomi täyttyy iloisista ja yhdessä järjestetyistä liikunnan hetkistä.

Tule sinäkin ja sinun yhdistyksesi, työpaikkasi, perheesi tms. rakentamaan liikkumisen liputuspäivää Suomen suurimmaksi liikkumisen tapahtumaksi! Kerää ihmisiä ympärillesi, pohtikaa omia liikkumisen unelmianne ja ideoikaa, miten toteutatte niitä yhteisenä liikkumisen juhlapäivänä. Voitte kokeilla uutta lajia, harrastaa pihapelejä, pitää kävelykokouksen - mitkä tahansa ideat kelpaavat!

Ilmoittakaa tapahtuma karttapalveluun ja osallistukaa arvontoihin

Kaikki päivän tapahtumat löytyvät karttapalvelusta, jonne pääsee ilmoittamaan sekä kaikille avoimia, että vain teidän porukalle tarkoitettuja tapahtumia. Kukin vastaa omasta tapahtumastaan. Ihan kaikki tapahtumat - suuret ja pienet, avoimet ja suljetut - kannattaa kuitenkin ilmoittaa! Näin olemme yhdessä tekemässä Suomen suurinta liikuntatapahtumaa, joka näkyy ja kuuluu isosti myös mediassa.

Kaikki tapahtumansa ilmoittaneet osallistuvat liikettä lisäävien palkintojen arvontaan.
Kaikki tapahtumansa 10.3., 10.4. ja 10.5. mennessä ilmoittaneet ovat mukana arvonnoissa!
Tutustu arvontapalkintoihin ja palkinnon voittajiin täältä.

Nyt on hyvä hetki jo kerätä porukka ideoimaan ja vaikka testaamaan yhdessä liikkumista etukäteen!

Koulut ja päiväkodit voivat käyttää Lasten unelmien keräystä suunnittelun apuna.
Lue tästä Unelmat liikkeelle -konseptista täältä.

Lisäksi OP myöntää kouluille erityisiä Unelmastipendejä.
Lue lisää Unelmastipendeistä täältä.Ilmoita oma tapahtumasi ja tutustu muiden tapahtumiin.
Unelmien liikuntapäivä on osa YK:n terveysjärjestö WHO:n Move for Health päivää. Unelmien liikuntapäivää ovat edistämässä liikunta-, urheilu- ja terveysorganisaatioiden verkostot. Vuonna 2017 päivän koordinoijana toimii Suomen Olympiakomitea ja Liikkujan polku -verkosto.
Päivä on osa isompaa unelmaa, Liikkumisen unelmavuotta, ja se kuuluu Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaan teemalla ”Yhdessä” www.unelmatliikkeelle.fi .